Met trost presenteerde wij Ans de Wijn bedrijfshuisvesting als onze eerste opdrachtgever

Tijdens de PROVADA 2016 hebben wij samen met Ans de Wijn en Flip van Overhagen stil gestaan bij de start van onze samenwerking. Sinds begin maart maakt Ans de Wijn bedrijfshuisvesting als eerste bedrijfsmakelaar in Nederland gebruik van onze dienstverlening. Inmiddels maken ze gebruik van 178 interactieve digitale brochures om hun portefeuille optimaal te presenteren.

Flip van Overhagen MRE over OfficeShow:
De tools van OfficeShow geven aan potentiële klanten op een kwalitatieve manier weer wat de mogelijkheden zijn van de objecten in onze verhuurportefeuille. Het sluit perfect aan op de wens van de gebruikers en heeft een toegevoegde waarde voor onze organisatie.

Foto van links naar rechts:
Ans de Wijn, Gerrit ter Braake, Flip van Overhagen