OfficeShow zal deze week voor het eerst aanwezig zijn op de MIPIM Proptech Europe. Deze wordt op 20 en 21 juni gehouden in het Palais des Congrès in Parijs, Frankrijk.

MIPIM Proptech is het belangrijkste vastgoed en technologie evenement in Europa. Tal van invloedrijke personen uit diverse sectoren en technologiebedrijven komen hier samen om bedrijven naar een hoger niveau te brengen en te bouwen aan de toekomst van onroerend goed op de Europese markt.

Maak kennis met OfficeShow

Op de eerste dag van het event, woensdag 20 juni, zullen Nick Bos, Jocco Paasse, Bob van Unnik en Tobias van Vliet namens OfficeShow aanwezig zijn op de beursvloer. Heeft u interesse in wie wij zijn en wat wij doen? Of wilt u alleen even een kopje koffie met ons drinken? Maak dan een afspraak door ons te bellen op één van de volgende nummers: